Hae sinulle sopivin pikavippi 50€ alapuolelta

LAINAPALVELULAINAMAKSAT TAKAISINKULUTERIEN MÄÄRÄLAINA-AIKAIKÄRAJAHae TÄSTÄ!
50e50e0e145vrk21vHae tästä!
50e50e0e130vrk21vHae tästä!
50e50e0e130vrk19vHae tästä!
50e50e0e130vrk19vHae tästä!
50e50e0e130vrk20vHae tästä!
50e50e0e130vrk18vHae tästä!
50e54e4e130vrk20vHae tästä!
50e56e6e130vrk20vHae tästä!
50e71e21e130vrk20vHae tästä!
50e56e6e260vrk19vHae tästä!
50e56e6e260vrk20vHae tästä!
50e71e21e6180vrk20vHae tästä!
50e76e26e260vrk21vHae tästä!
50e79e29e390vrk21vHae tästä!
50e82e32e6180vrk20vHae tästä!
50e82e32e390vrk20vHae tästä!
50e82e32e230vrk20vHae tästä!

Pikavippi 50€

Toisinaan elämässä saattaa tapahtua jotain arvaamatonta joten tällaisessa sijassa on monesti saatava lainaa nopeasti. Pieni pikavippi voi olla oiva ratkaisu aivan kyseisen tapaisiin ongelmiin. Vipin tarkoitusperiä onkin monia. Yksikään niistä ei ole sen viisaampi tai tarpeettomampi mitä jokin muu.

50 euron pikavippi jopa 18 vuotiaalle

Pikavipin ottaminen on todella helppoa. Lainan voi kokonaisuudessaan hakea netissä ja useimmiten mitään vakuuksia tai todistuksia ei tarvita. Pikalainat ovat tyypillisesti jouheva keino lainata nopeasti luottoa lyhytaikaiseen tarpeeseen. Et voi hakea yhdestäkään pankista yhtä edullisesti lainaa, mitä pikavippien myöntäjiltä.

Lainaa 50 € nopeasti ja helposti

Rahat saa heti yleensä todella nopeasti. Vipit ovat nopein tapa saada rahat tilille. Nopeimmillaan rahat saa 15 minuutin kuluessa hakemuksesta. Lainahakemus täytetään netissä ja sen käsittely tapahtuu luotonantajan aukioloaikojen puitteissa heti, jopa alle tunnissa. Useimmissa tapauksissa rahat saa joka tapauksessa saman päivän aikana tilille. Siirtoaika riippuu myös pankistasi. Monissa muissa luottotuotteissa, kuten kulutusluotoissa ja vertaislainoissa käsittelyajat ovat pidemmät.

Vaatimukset vipin saamiseksi ovat löyhemmät kuin monien muiden lainatuotteiden. Siitä huolimatta on hakijan täytettävä tietyt kriteerit, jotta lainan voi saada. Tällä pyritään estämään hakijaa liialta velkaantumiselta sekä suojaamaan luottoa tarjoavaa yritystä siltä, etteivät lainoja saavat henkilöt maksa niitä takaisin. Jokaisella lainoja myöntävällä yrityksellä kriteerit lainan myöntämiseksi vaihtelevat, mutta pääsääntöisesti nämä kriteerit ovat samansuuntaiset jokaisella yrityksellä.

Tyypillisesti vipin saadakseen hakijan täytyy olla 18-vuotta täyttänyt ja hänen tulee asua Suomessa vakituisesti. Ikäraja voi vaihdella eri yritysten välillä muuta yleensä se on noin 18-20 vuotta. Markkinoilta löytyy runsaasti yrityksiä, jotka tarjoavat vippejä myös 18-vuotiaille, joten täysi-ikäiset löytävät kyllä sopivan vipin halutessaan. Jotkut lainoja myöntävistä yrityksistä käyttää myös yläikärajaa, joka yleensä liikkuu 65-80 vuoden välillä. Tälläkin pyritään varmistamaan hakijan mahdollisuus maksaa laina takaisin.

 

50€ Pikavippi heti tilille

 

Seuraavat pikavippejä myöntävät yritykset tarjoavat uusille asiakkaille 50 euron pikavippiä korottomasti ja kuluttomasti: Suomilimiitti , Eurolimiitti sekä Vivus. Näiden lisäksi Ferratumilta ja Limiitiltä on uusien asiakkaiden mahdollista hakea ilmaista vippiä aina 300 euroon asti. Näistä aiemmin mainituista toimijoista pisimmän laina-ajan tarjoaa Suomilimiitti, jolla laina-aika on mahdollista olla jopa kaksi kuukautta. Suomilimiitille laina tulee maksaa takaisin viimeistään vipin nostosta seuraavan kuun loppuun mennessä.

 

Toiseksi pisimmän 50 € vipin myöntää yksi tunnetuimmista vippejä tarjoavistaa yrityksistä, eli Vivus. Vivus myöntää vipin uusille asiakkaille on 30 vuorokaudeksi ja lisämaksusta laina-aikaa voi pidentää tarvittaessa. Vivuksella hakijan tulee olla vipin saadakseen vähintään 20  vuotta täyttänyt. Lisäksi luottotietojen tulee olla kunnossa, kun muidenkin vippejä tarjoavien yritysten tapauksessa.

 

Limiitti.fi tarjoaa vippiä melkein samoilla ehdoilla pikavippiä kuin Vivus, mutta Limiitiltä lainaa voivat hakea jo 18 vuotta täyttäneet. Ferratumilla laina-aika on korottomalle vipille 7 – 30 vuorokautta, riippuen lainattavasta summasta. Ferratumilla vipin saadakseen tulee olla 20 vuotta täyttänyt.

 

Eurolimiitti näistä palveluista uusin. Se tarjoaa korottoman vipin uusille asiakkaille 30 vuorokaudeksi. Vippiä voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Jos olet valmis maksamaan korkoa vipille, on yksi edullisimmista vaihtoehdoista Credit24.

Pikavippi 50€ ilman korkoa

Monet meistä turvautuu pikavippiin sen takia, koska sitä myönnetään jopa ilman kuluja ja joutuisasti ilman mitään vakuuksia. Rahaa on oikeasti oikein vaivatonta pyytää, kun muutama poikkeusta lukuunottamatta et t tarvitse vakuuksia hakeaksesi pikalainaa.

Vakuudeton laina ei kuitenkaan merkitse sitä, etteikö lainaa hakiessa tarvitsisi todistaa maksukykyään. Pikavippien myöntäjillä onkin hyvin yhtenäiset ehdot pikavipin myöntämiseksi ja nämä ovat vaikkapa kiinteät tulot sekä hyvät luottotiedot. Esimerkki vakuudellisesta lainamuodosta on pankista haettava asuntolaina. Asuntolainassa tavallisesti ostettava asunto on vakuutena osalle tai koko lainasummalle. Jollet jostakin syystä pysty maksamaan asuntolainaa takaisin, siirtyy vakuus pankille, joten tällaisessa lainassa riskinä on aina menettää kotinsa. Vakuudelliset lainamuodot ovatkin tällä tavalla normaalisti turvallisempia pankille, kun lainanhakijalla pitää aina olla jonkinlainen vakuutus lainalleen.
Jos lainapalvelu lainaa ilman vakuuksia, miten useissa lainoissa näin on, ottaa yritys suuremman riskin luoton perimisen suhteen. Se selittää osaltaan luottojen kalliimman koron, isompi riski siis kalliimpi korko. Lainaajat, jotka ei maksa lainojaan takaisin sovitun mukaan luovat samoin korkojen nousua koska he synnyttävät kuluja lainaajalle.

Osalle vippipalveluista voi tarjota myös vakuuksia. Mikäli valitset vakuudellisen lainan, näin löydät oikeasti edullisemman koron. Kun tahdot vaivatonta lainamuotoa, niin kyseiseen vakuudellinen laina ei olekaan parhainta sillä se myönnetään huomattavasti hitaammin mitä vakuudeton.
Vakuudeksi voi tarjota kiinteää omaisuutta, esimerkiksi kodin elektroniikkaa. Yleinen vakuutus on siitä huolimatta toinen ihminen. Tämä merkitsee tavallisesti, sitä miten kaverisi tai joku sukulainen varmistaa sen että maksat pikavipin takaisin sovitusti. Tämän tyylisessä pikavipissä lainanhakeminen hidastuu, koska luotonantajan pitää tarkistaa takaajan maksuvalmius sekä kaikki pyydetyt ehdot.
Takaajasi varmistaa maksun sellaisessa tilanteessa, että sinä et jostain syystä maksa lainaa takaisin sovitusti.