Vertaa ja valitse halvin pikavippi 500 euroa alapuolelta

LAINAPALVELULAINAMAKSAT TAKAISINKULUTERIEN MÄÄRÄLAINA-AIKAIKÄRAJAHae TÄSTÄ!
500e500e0e145vrk21vHae tästä!
500e500e0e130vrk21vHae tästä!
500e500e0e130vrk19vHae tästä!
500e500e0e130vrk19vHae tästä!
500e500e0e130vrk18vHae tästä!
500e517e17e130vrk20vHae tästä!
500eAlkaen 528eAlkaen 28e1-600- 5v18vHae tästä!
500eAlkaen 560eAlkean 60e1-630-180vrk20vHae tästä!
500eAlkaen 610eAlkaen 110e1-1230-365vrk20vHae tästä!
500eAlkean 612eAlkean 112e1-600 - 5v20vHae tästä!

Pikavippi 500 € helposti

Rahat saa heti yleensä todella nopeasti. Pikavipit ovat nopein tapa saada rahat tilille. Nopeimmillaan rahat saa 15 minuutin kuluessa hakemuksesta. Lainahakemus täytetään netissä ja sen käsittely tapahtuu luotonantajan aukioloaikojen puitteissa heti, jopa alle tunnissa. Useimmissa tapauksissa rahat saa joka tapauksessa saman päivän aikana tilille. Siirtoaika riippuu myös pankistasi. Monissa muissa luottotuotteissa, kuten kulutusluotoissa ja vertaislainoissa käsittelyajat ovat pidemmät.

Vaatimukset pikavipin saamiseksi ovat löyhemmät kuin monien muiden lainatuotteiden. Siitä huolimatta on hakijan täytettävä tietyt kriteerit, jotta lainan voi saada. Tällä pyritään estämään hakijaa liialta velkaantumiselta sekä suojaamaan luottoa tarjoavaa yritystä siltä, etteivät lainoja saavat henkilöt maksa niitä takaisin. Jokaisella lainoja myöntävällä yrityksellä kriteerit lainan myöntämiseksi vaihtelevat, mutta pääsääntöisesti nämä kriteerit ovat samansuuntaiset jokaisella yrityksellä.

Tyypillisesti vipin saadakseen hakijan täytyy olla 18-vuotta täyttänyt ja hänen tulee asua Suomessa vakituisesti. Ikäraja voi vaihdella eri yritysten välillä muuta yleensä se on noin 18-20 vuotta. Markkinoilta löytyy runsaasti yrityksiä, jotka tarjoavat vippejä myös 18-vuotiaille, joten täysi-ikäiset löytävät kyllä sopivan vipin halutessaan. Jotkut lainoja myöntävistä yrityksistä käyttää myös yläikärajaa, joka yleensä liikkuu 65-80 vuoden välillä. Tälläkin pyritään varmistamaan hakijan mahdollisuus maksaa laina takaisin.

 

Pikavippi ilman vakuuksia

Pikavippi tai vippi on laina, johon et tarvitse esimerkiksi toista henkilöä tai omaisuutta vakuudeksi. Miltei kaikki vipit ovat lainoja, joissa et tarvitse vakuuksia. Tässä yhteydessä pitää muistuttaa, että myös vippia hakiessa tulotaso pitää todistaa. Kaikki vippejä myöntävät yritykset vaativat tänä päivänä todistuksen tuloistasi.

 

Vakuudellinen laina on esimerkiksi pankista haettava asuntolaina. Asuntolainassa pääsääntöisesti itse asunto toimii vakuutena osalle lainasummasta tai koko lainalle. Jos et jostain syystä pysty maksamaan asuntolainaa takaisin, siirtyy vakuus pankille, eli tässä tapauksessa asunto. Vakuutta voidaan siis pitää lainanantajan turvana tapauksissa, joissa lainaaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin.

500 € pikavippi

Pikavipin ottaminen on todella helppoa. Lainan voi kokonaisuudessaan hakea netissä ja useimmiten mitään vakuuksia tai todistuksia ei tarvita. Pikalainat ovat tyypillisesti jouheva keino lainata nopeasti luottoa lyhytaikaiseen tarpeeseen. Et tule saamaan yhdestäkään pankista yhtä edullisesti lainaa, mitä pikavippien myöntäjiltä.

Joskus rahantarve saattaa yllättää, joten tällaisessa sijassa on monesti saatava lainaa nopeasti. Pikalaina voi olla oiva ratkaisu aivan kyseisen tapaisiin ongelmiin. Lainan tarkoitusperiä onkin monia ja kaikki ne ovat yhtä tärkeitä. Myös pikavipit kannattaa vertailla.

500€ Pikavippi tilille nopeasti

 

Hyvän 500 € vipin myöntää yksi tunnetuimmista vippejä tarjoavistaa yrityksistä, eli Vivus. Vivus myöntää vipin uusille asiakkaille on 30 vuorokaudeksi ja lisämaksusta laina-aikaa voi pidentää tarvittaessa. Vivuksella hakijan tulee olla vipin saadakseen vähintään 20  vuotta täyttänyt. Lisäksi luottotietojen tulee olla kunnossa, kun muidenkin vippejä tarjoavien yritysten tapauksessa.

Seuraavat pikavippejä myöntävät yritykset tarjoavat uusille asiakkaille 500 euron pikavippiä korottomasti ja kuluttomasti: Suomilimiitti , Eurolimiitti sekä Vivus. Näiden lisäksi Ferratumilta ja Limiitiltä on uusien asiakkaiden mahdollista hakea ilmaista vippiä aina 500 euroon asti. Näistä aiemmin mainituista toimijoista pisimmän laina-ajan tarjoaa Suomilimiitti, jolla laina-aika on mahdollista olla jopa kaksi kuukautta. Suomilimiitille laina tulee maksaa takaisin viimeistään vipin nostosta seuraavan kuun loppuun mennessä.

Eurolimiitti näistä palveluista uusin. Se tarjoaa korottoman vipin uusille asiakkaille 30 vuorokaudeksi. Vippiä voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Limiitti.fi tarjoaa vippiä melkein samoilla ehdoilla pikavippiä kuin Vivus, mutta Limiitiltä lainaa voivat hakea jo 18 vuotta täyttäneet. Ferratumilla laina-aika on korottomalle vipille 7 – 30 vuorokautta, riippuen lainattavasta summasta. Ferratumilla vipin saadakseen tulee olla 20 vuotta täyttänyt.

Jos olet valmis maksamaan korkoa vipille, on yksi edullisimmista ja parhaista vaihtoehdoista Credit24.

 

Vakuudeton pikavippi on kalliimpaa

Jos vippiä tarjotaan ilman vakuuksia, kuten useissa pikavipeissä näin on, ottaa yritys suuremman riskin vipin takaisinsaamisen suhteen. Tämä aiheuttaa sen, että lyhytaikaisille lainoille halutaan suurempi korko johtuen riskistä. Ikävä kyllä kaikki eivät maksa vippejä takaisin ja tästä syntyy lainojen tajoajille luottotappioita, eli toisin sanoen niille aiheutuu kustannuksia. Jos kaikki lainaajat maksaisivat aina lainansa takaisin, olisi yrityksillä pienempi riski lainata rahaa ja ne voisivat ja olisivat samalla halukkaita lainaamaa rahaa pienemmällä korolla.

Vakuudet

Vakuudeksi käy kiinteä omaisuus, esimerkiksi auto tai asunto. Ehdottomasti yleisin takauksen muoto varsinkin netistä haettaviin lainoihin on henkilötakaus. Henkilötakaus tarkoittaa sitä, että toinen henkilö takaa lainasi. Jos et maksa lainaa takasin siirtyy maksu vastuu takaajalle. Henkilötakaajan tiedot tarkistetaan ja luonnollisesti hänen luottotiedot ja maksukyky tulee olla kunnossa. Henkilötakaus on tästä syystä myös lainan takaajalle riski, joten kannattaa miettiä tarkoin kannattaako toisen lainaa taata.

 

Vakuudeksi käy myös kiinteä omaisuus, kuten auto tai kiinteistöt. Vakuudeksi voi antaa myös ihan rahaa tai arvopapereita. Tässä kannattaa kuitenkin huomioida, että tätä vakuudeksi annettu omaisuus siirtyy lainan myöntäjän haltuun. Lainan myöntäjä ei kuitenkaan saa tehdä sillä mitään muuta kuin pitää hallussa.

Asuntoa voi tyypillisesti käyttää vakuutena moneenkin lainaan, jos siinä on vapaata vakuutta jäljellä. Vapaa vakuus tarkoittaa sitä osuutta asunnon arvosta, joka ei ole vaikkapa asuntolainan vakuutena. Kun asuntolainaa maksaa pois, vapautuu sitä mukaa asunnosta vakuutta käytettäväksi vaikkapa muille lainoille.