Voit valita alapuolelta juuri sinulle sopivimman lainan 40 000€

LAINAPALVELULAINAMAKSAT TAKAISINKULUTERIEN MÄÄRÄLAINA-AIKAIKÄRAJAHae TÄSTÄ!
40 000eAlkaen 42 300eAlkaen 2300e1-601-120kk18vHae tästä!
40 000eAlkaen 41 196eAlkaen 1196e1-601-120kk20vHae tästä!
40 000eAlkaen 42 408eAlkaen 2408e1-601-120kk20vHae tästä!
40 000eAlkaen 42 132eAlkaen 2132e1-601-120kk20vHae tästä!
40 000eAlkaen 41 088eAlkaen 1088e1-601-120kk23vHae tästä!

Laina 40 000 euroa

 

Ennen kuin vipit yleistyivät, rahaa lainattiin ystäviltä tai sukulaisilta. Nykyään myös tämän kaltaista vertaislainausta tehdään netissä, mutta summat ovat tyypillisesti pikavippejä suuremmat. Toinen vaihtoehto oli käyttää luottokortteja, mutta niissä on yleensä melko korkeat kulut. Pikavippi sopii korvaamaan ystäviltä tai sukulaisilta lainaamisen, sekä tarjoaa hyvän vaihtoehdon myös luottokortille, koska rahat saa helposti ja nopeasti suoraan tilille.

Vippiä voi tyypillisesti hakea 10-50 000€ ja monet luottoa tarjoavat yritykset antavat asiakkaan valita itse summan heidän tarjoamissaan rajoissa. Takaisinmaksuaika on tyypillisesti muutamasta päivästä yhteen kuukauteen, eli laina-aika on lyhyt. Jotkut luottolaitokset tarjoavat myös pidempiä sopimuksia, mutta nämä ovat vielä melko harvinaisia.

Bank Norwegian

 

Bank Norwegian on tullut Suomen markkinoille vuonna 2016 tullut lainapalvelu, jolta on mahdollista saada lainoja 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti.

Bank Norwegian on suosittu lainoja myöntävä yritys, koska sen lainanmyöntämisprosentti on suhteellisen korkea. Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuutta lainojen yhdistämiseen.

Bank Norwegianin lainoissa summa ja laina-aika ovat aina kiinteät. Toki koko jäljellä olevan lainasumman voi halutessaan maksaa takaisin koska vaan. Nimellinen vuosikorko Bank Norwegianilla on 8,99 – 22,49 prosenttia riippuen lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta.

Hakemuksen voivat tehdä kaikki 23 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

 

Komplett Bank

Komplett Bank on tullut Suomen markkinoille 2017 alussa. Se tarjoaa jopa 50000 euron luottoa. Komplett Bankin tarjoama joustoluotto on yksi markkinoiden joustavammista ja siinä voit halutessasi maksaa joinakin kuukausina ainoastaan 5 euron tilinhoitopalkkion ja lainan korot. Varsinaista lainapääomaa ei näinä kuukausina tarvitse lyhentää ollenkaan. Muutenkin Komplett Bank on todella joustava lainan tarjoaja ja lainaa voi lyhentää haluamansa suuruisissa erissä. Minimierän suuruuden saa selville tekemällä ilmaisen lainahakemuksen Komplett Bankin sivuilla. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mitenkään. Kuluja alkaa syntyä vasta, jos lainatarjouksen hyväksyy ja lainaa nostaa. Komplett Bankin sivuilta löytyy myös laskuri, jolla voi eri lainasummien minimieriä tarkistella. Hakijasta riippuen lainan nimelliskorko on 4,9 – 19,9 prosenttia ja avausmaksu yksilöllisesti 45 – 195 euroa. Tilinhoitopalkkio on aina 5 euroa kuukaudessa. Komplett Bankilta voivat lainaa hakea 23 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on säännölliset kuukausitulot ja luottotiedot kunnossa.

Lainoja voi myös vertailla

Etua

 

Etua on myös palvelu, joka auttaa hakijaa löytämään hakijalle parhaan mahdollisen lainan. Se ei myöskään tarjoa itse lainoja, vaan välittää lainahakemuksen yhteistyökumppaneilleen.

Etua palvelussa voit siis etsiä itsellesi parastia mahdollista 20 000 euron lainaa

Etua.fi palvelun kautta voit etsiä lainojen yhdistelyä 2 000 ja 50 000 euron välillä ja laina-aika voi vaihdella yhden ja 15 vuoden välillä.

Palvelu pyrkii etsimään lainan hakijalle aina parhaimman vaihtoehdon. Lainan etsiminen on luonnollisesti aivan maksutonta, eikä se sido mihinkään.

Lendo

 

Myös Lendo tarjoaa palvelun, jolla lainan ottaja voi vertailla eri lainoja.

Lendo välittää myös lainahakemuksesi yhteistyökumppaneilleen ja saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Hakeminen on täysin ilmaista eikä se sido mihinkään.

Lendon kautta on mahdollista kilpailuttaa lainoja 500 ja 50 000 euron välillä. Hakemuksen tekeminen on luonnollisesti täysin ilmaista. Hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt ja luonnollisesti luottotietojen tulee olla kunnossa.

Hakemuksen voi tehdä täysin netissä helposti ja nopeasti. Lendo on hyvä palvelu pienten tai vähän isompienkin lainojen ja luottojen yhdistämiseen yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin korot ja kulut pienenevät kokonaisuudessaan.

Vakuudellinen laina

Vakuudettomien lainojen lisäksi on myös vakuudellisia lainoja. Tyypillinen esimerkki tästä on pankkien myöntämä asuntolaina. Vakuudeksi käy melkein mikä tahansa kiinteä omaisuus, esimerkiksi auto tai asunto. Ehdottomasti yleisin takauksen muoto varsinkin netistä haettaviin lainoihin on henkilötakaus. Henkilötakaus tarkoittaa sitä, että toinen henkilö takaa lainasi. Jos et maksa lainaa takasin siirtyy maksu vastuu takaajalle. Henkilötakaajan tiedot tarkistetaan ja luonnollisesti hänen luottotiedot ja maksukyky tulee olla kunnossa. Henkilötakaus on tästä syystä myös lainan takaajalle riski, joten kannattaa miettiä tarkoin kannattaako toisen lainaa taata.

Vakuudeksi käy myös kiinteä omaisuus, kuten auto tai kiinteistöt. Vakuudeksi voi antaa myös ihan rahaa tai arvopapereita. Tässä kannattaa kuitenkin huomioida, että tätä vakuudeksi annettu omaisuus siirtyy lainan myöntäjän haltuun. Lainan myöntäjä ei kuitenkaan saa tehdä sillä mitään muuta kuin pitää hallussa.

Asuntoa voi tyypillisesti käyttää vakuutena moneenkin lainaan, jos siinä on vapaata vakuutta jäljellä. Vapaa vakuus tarkoittaa sitä osuutta asunnon arvosta, joka ei ole vaikkapa asuntolainan vakuutena. Kun asuntolainaa maksaa pois, vapautuu sitä mukaa asunnosta vakuutta käytettäväksi vaikkapa muille lainoille.

Myös kesämökki käy vakuudeksi lainalle. Muita kuin vakituisessa asuinkäytössä olevia asuntoja vakuutena käytettäessä lainan myöntäjä yleensä arvottaa vakuuden pienemmällä hinnalla kuin sen myyntihinta olisi. Tämä johtuu vain siitä, että lainan myöntäjä haluaa mahdollisessa myyntitapauksessa päästä mahdollisimman helpolla.