Valitse alapuolelta sinulle sopivin laina 1000 euroa

LAINAPALVELULAINAMAKSAT TAKAISINKULUTERIEN MÄÄRÄLAINA-AIKAIKÄRAJAHae TÄSTÄ!
1000eAlkean 1000eAlkaen 0e1 -501 -50kk21vHae tästä!
1000eAlkean 1000eAlkaen 0e1 - 361 - 36kk19vHae tästä!
1000eAlkean 1000eAlkaen 0e1 - 361 - 36kk19vHae tästä!
1000eAlkaen 1056eAlkaen 56e1-601-36kk18vHae tästä!
1000eAlkaen 1056eAlkaen 56e1-601-36kk20vHae tästä!
1000eAlkaen 1056eAlkaen 56e1-601-36kk20vHae tästä!
1000eAlkaen 1057eAlkaen 57e1-601-36kk23vHae tästä!
1000eAlkaen 1080eAlkaen 80e1-601-36kk20vHae tästä!
1000eAlkaen 1208eAlkaen 208e1-501-50kk20vHae tästä!
1000eAlkean 1224eAlkaen 224e1 - 601 - 60kk20vHae tästä!

1000 € pikavippi nopeasti

Rahat saa heti yleensä todella nopeasti. Pikavipit ovat nopein tapa saada rahat tilille. Nopeimmillaan rahat saa 15 minuutin kuluessa hakemuksesta. Lainahakemus täytetään netissä ja sen käsittely tapahtuu luotonantajan aukioloaikojen puitteissa heti, jopa alle tunnissa. Useimmissa tapauksissa rahat saa joka tapauksessa saman päivän aikana tilille. Siirtoaika riippuu myös pankistasi. Monissa muissa luottotuotteissa, kuten kulutusluotoissa ja vertaislainoissa käsittelyajat ovat pidemmät.

Pikavipin ottaminen on todella helppoa. Lainan voi kokonaisuudessaan hakea netissä ja useimmiten mitään vakuuksia tai todistuksia ei tarvita. Pikalainat ovat tyypillisesti jouheva keino lainata nopeasti luottoa lyhytaikaiseen tarpeeseen. Et tule saamaan yhdestäkään pankista yhtä edullisesti lainaa, mitä pikavippien myöntäjiltä.

Joskus rahantarve saattaa yllättää, joten tällaisessa sijassa on monesti saatava lainaa nopeasti. Pikalaina voi olla oiva ratkaisu aivan kyseisen tapaisiin ongelmiin. Lainan tarkoitusperiä onkin monia ja kaikki ne ovat yhtä tärkeitä. Myös pikavipit kannattaa vertailla.

 

Pikavippi 1000 € helposti

Vaatimukset pikavipin saamiseksi ovat löyhemmät kuin monien muiden lainatuotteiden. Siitä huolimatta on hakijan täytettävä tietyt kriteerit, jotta lainan voi saada. Tällä pyritään estämään hakijaa liialta velkaantumiselta sekä suojaamaan luottoa tarjoavaa yritystä siltä, etteivät lainoja saavat henkilöt maksa niitä takaisin. Jokaisella lainoja myöntävällä yrityksellä kriteerit lainan myöntämiseksi vaihtelevat, mutta pääsääntöisesti nämä kriteerit ovat samansuuntaiset jokaisella yrityksellä.

Tyypillisesti vipin saadakseen hakijan täytyy olla 21-vuotta täyttänyt ja hänen tulee asua Suomessa vakituisesti. Ikäraja voi vaihdella eri yritysten välillä muuta yleensä se on noin 19-21 vuotta. Markkinoilta löytyy runsaasti yrityksiä, jotka tarjoavat vippejä myös 19-vuotiaille, joten täysi-ikäiset löytävät kyllä sopivan vipin halutessaan. Jotkut lainoja myöntävistä yrityksistä käyttää myös yläikärajaa, joka yleensä liikkuu 65-80 vuoden välillä. Tälläkin pyritään varmistamaan hakijan mahdollisuus maksaa laina takaisin.

1000€ Pikavippi tilille nopeasti

 

Hyvän 1000 € vipin myöntää yksi tunnetuimmista vippejä tarjoavistaa yrityksistä, eli Vivus. Vivus myöntää vipin uusille asiakkaille on 30 vuorokaudeksi ja lisämaksusta laina-aikaa voi pidentää tarvittaessa. Vivuksella hakijan tulee olla vipin saadakseen vähintään 20  vuotta täyttänyt. Lisäksi luottotietojen tulee olla kunnossa, kun muidenkin vippejä tarjoavien yritysten tapauksessa.

Seuraavat pikavippejä myöntävät yritykset tarjoavat uusille asiakkaille 1000 euron pikavippiä korottomasti ja kuluttomasti: Suomilimiitti , Eurolimiitti sekä Vivus. Näiden lisäksi Ferratumilta ja Limiitiltä on uusien asiakkaiden mahdollista hakea ilmaista vippiä aina 1000 euroon asti. Näistä aiemmin mainituista toimijoista pisimmän laina-ajan tarjoaa Suomilimiitti, jolla laina-aika on mahdollista olla jopa kaksi kuukautta. Suomilimiitille laina tulee maksaa takaisin viimeistään vipin nostosta seuraavan kuun loppuun mennessä.

Eurolimiitti näistä palveluista uusin. Se tarjoaa korottoman vipin uusille asiakkaille 30 vuorokaudeksi. Vippiä voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet.

Limiitti.fi tarjoaa vippiä melkein samoilla ehdoilla pikavippiä kuin Vivus, mutta Limiitiltä lainaa voivat hakea jo 18 vuotta täyttäneet. Ferratumilla laina-aika on korottomalle vipille 7 – 30 vuorokautta, riippuen lainattavasta summasta. Ferratumilla vipin saadakseen tulee olla 20 vuotta täyttänyt.

Jos olet valmis maksamaan korkoa vipille, on yksi edullisimmista ja parhaista vaihtoehdoista Credit24.

 

 

Pikavippi ilman vakuuksia

Pikavippi tai vippi on laina, johon et tarvitse esimerkiksi toista henkilöä tai omaisuutta vakuudeksi. Miltei kaikki vipit ovat lainoja, joissa et tarvitse vakuuksia. Tässä yhteydessä pitää muistuttaa, että myös vippia hakiessa tulotaso pitää todistaa. Kaikki vippejä myöntävät yritykset vaativat tänä päivänä todistuksen tuloistasi.

 

Vakuudellinen laina on esimerkiksi pankista haettava asuntolaina. Asuntolainassa pääsääntöisesti itse asunto toimii vakuutena osalle lainasummasta tai koko lainalle. Jos et jostain syystä pysty maksamaan asuntolainaa takaisin, siirtyy vakuus pankille, eli tässä tapauksessa asunto. Vakuutta voidaan siis pitää lainanantajan turvana tapauksissa, joissa lainaaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin.

 

Vakuudeton pikavippi on kalliimpaa

Jos vippiä tarjotaan ilman vakuuksia, kuten useissa pikavipeissä näin on, ottaa yritys suuremman riskin vipin takaisinsaamisen suhteen. Tämä aiheuttaa sen, että lyhytaikaisille lainoille halutaan suurempi korko johtuen riskistä. Ikävä kyllä kaikki eivät maksa vippejä takaisin ja tästä syntyy lainojen tajoajille luottotappioita, eli toisin sanoen niille aiheutuu kustannuksia. Jos kaikki lainaajat maksaisivat aina lainansa takaisin, olisi yrityksillä pienempi riski lainata rahaa ja ne voisivat ja olisivat samalla halukkaita lainaamaa rahaa pienemmällä korolla.

Vakuudet

Vakuudeksi käy kiinteä omaisuus, esimerkiksi kesämökki tai asunto. Ehdottomasti yleisin takauksen muoto varsinkin netistä haettaviin lainoihin on henkilötakaus. Henkilötakaus tarkoittaa sitä, että toinen henkilö takaa lainasi. Jos et maksa lainaa takasin siirtyy maksu vastuu takaajalle. Henkilötakaajan tiedot tarkistetaan ja luonnollisesti hänen luottotiedot ja maksukyky tulee olla kunnossa. Henkilötakaus on tästä syystä myös lainan takaajalle riski, joten kannattaa miettiä tarkoin kannattaako toisen lainaa taata.

 

Vakuudeksi käy myös kiinteä omaisuus, kuten auto tai kiinteistöt. Vakuudeksi voi antaa myös ihan rahaa tai arvopapereita. Tässä kannattaa kuitenkin huomioida, että tätä vakuudeksi annettu omaisuus siirtyy lainan myöntäjän haltuun. Lainan myöntäjä ei kuitenkaan saa tehdä sillä mitään muuta kuin pitää hallussa.

Asuntoa voi tyypillisesti käyttää vakuutena moneenkin lainaan, jos siinä on vapaata vakuutta jäljellä. Vapaa vakuus tarkoittaa sitä osuutta asunnon arvosta, joka ei ole vaikkapa asuntolainan vakuutena. Kun asuntolainaa maksaa pois, vapautuu sitä mukaa asunnosta vakuutta käytettäväksi vaikkapa muille lainoille.