Kumppanit & verkostot

 


Google Engage -ohjelma

Olemme mukana Google Engage -ohjelmassa. Engage -ohjelman jäsenenä olemme sitoutuneet kehittämään ja ylläpitämään Googleen ja hakukonemarkkinointiin liittyvää osaamistamme jatkuvasti. Osallistumme säännöllisesti Googlen järjestämiin koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa  ajantasalla olevaa tietoa Googlesta ja hakukonemarkkinoinnista.http://www.lemonentry.eu
LemonEntry on kotimainen webhotel- ja hostingpalveluita tarjoava yritys. Lemonentryn luotettavat palvelimet sekä erittäin nopeasti reagoiva asiakaspalvelu ( joka vastaa sähköposteihin myös viikonloppuisin ) auttaa meitä keskittymään omaan ydinosaamiseemme.

Erinomaisen palvelun lisäksi useat asiakkaamme ovat saaneet huomattavia kustannussäästöjä valitsemalla nettisivuille ja sähköposteille kodiksi Lemonentryn palvelut.http://tampere.the-hub.net

http://www.facebook.com/hubtampere
The Hub on yhteisöllinen työtila yrittäjille, innovaattoreille ja muutoksentekijöille. Hub on tarkoitettu yrittäjille jotka tarvitsevat pysyvää tai osa-aikasta toimistoa, yrityksille jotka etsivät etätyöpistettä Tampereelta tai projekteille jotka tarvitsevat väliaikaista työskentelytilaa.Myrsky on valinnut Hubin työtilakseen koska:

  1. Hubissa ei tarvitse itse huolehtia mistään muusta kuin omasta työnteosta. Kahvia löytyy aina kaapista, paikat on aina siivottuna, tulostimeen löytyy aina paperia ja langaton verkko on aina toiminnassa niin jäsenille kuin vierailijoille.
  2. Hubissa ajatuksia ja ideoita on helppo “törmäyttää” muiden jäsenten kanssa ja muilta jäseniltä saa uutta näkökulmaa myös omaan toimintaansa eikä tule kuljettua laput silmillä, kuten helposti kävisi jos tekisi töitä vain omassa piirissään omalla toimistolla.
  3. Mahdollisuus osallistua Hubilla järjestettäviin loistaviin, hulluihin, pähkähulluihin ja joskus myös vakavamielisempiin tapahtumiin ja koulutuksiin.
  4. Voit olla niin yhteisöllinen kuin itse haluat. Hub on tila erilaisille ihmisille, yrityksille ja yhteisöille. Hubissa voi keskittyä pelkästään omaan tekemiseen silloin kun haluaa ja verkostoitua ja olla yhteisöllinen silloin kun itse haluaa.

 


Friendtrepreneur-ystäväyrittäjyys on yli 1500 jäsenen yhteisö ja verkostoitumispaikka yrittäjilleja yrittämisestä kiinnostuneille. Yhteisön kuvastaa myös nimensä mukaista ajattelutapaa yrittämisestä ja muiden huomioonottamisesta, sekä ideologiaa siitä, että mitä enemmän jakaa omia kokemuksiaan ja osaamistaan muille, sitä enemmän itsekkin saa.Ystäväyrittäjät järjestävät myös verkostoitumistilaisuuksia. Ahkerimmin tilaisuuksia on järjestetty Oulussa, Tampereella ja Helsingissä. Tapahtumien järjestäminen on jäsenten omasta aktiivisuudesta kiinni, eikä tilaisuuksien järjestämistä siten ole myöskään rajattu tiettyihin ajankohtiin tai paikkoihin.

Ystäväyrittäjien yhteisö toimii Facebookissa ja jäseneksi liityt klikkaamalla “Tykkää” namiskaa tuosta alta! :)

YHTEYSTIEDOT

Myrsky Tech Oy

Sykäräisentie 1498

Toholampi

Puh. 0400 991036

Email: pasi@myrsky.fi

Web: www.myrsky.fi