kotisivut yritykselle hankinnassa ?

Kotisivut yritykselle helppona avaimetkäteen toimituksena.

 

Kotisivujen ylläpito WordPress julkaisujärjestelmällä on helppoa ja nopeaa. Voit  päivittää sivut internet selaimella mistä haluat, silloin kun haluat! Halutessasi voit myös jakaa sivujen ylläpitovastuuta. Voit luoda helposti käyttäjätunnuksia ja asettaa niille eritasoisia käyttöoikeuksia.

 

Yksilöllinen ulkoasu. Käymme läpi kanssasi millainen on asiakasryhmä, jota haluat sivuillasi lähestyä ja suunnittelemme ulkoasun, joka on asiakkaittesi maun mukainen.

 

Hyvä hakukonenäkyvyys. Hakukoneoptimointi tehdään niin pitkälle kuin se alkuvaiheen tietojen perusteella on mahdollista.

 

Kävijäseuranta on yrityksen kotisivujen tärkein asia! Voisitko pyörittää yritystä järkevästi ilman tietoa tuloista ja menoista? Kotisivuista saa kaikentehon irti kun tiedät mitä sivuillasi tapahtuu. Google Analytics kävijäseurantajärjestelmä sisältyy toteuttamiimme sivuihin. Kauttamme saa myös Suomalaisen Snoobi – kävijäseurantajärjestelmän jota suosittelemme erityisesti yritysmyyntiä harjoittaville yrityksille.

 

Katsotaan ratkaisu, joka sopii yrityksesi tämän hetken tilanteeseen. Lisäominaisuudet kuten vaikka verkkokaupan voi lisätä nopeasti ja vaivattomasti silloin kun se on ajankohtaista. Kaikkia ei ole siis pakko hankkia kerralla.

Puhuri kotisivut yritykselle

Puhuri kotisivut 390 €

Trombi Kotisivut yritykselle 590 €

Trombi Kotisivut. 590 €

Tornado kotisivut. 990 €

pasaati verkkokauppa hinta 200 €

Verkkokauppa. 200 €

YHTEYSTIEDOT

Myrsky Tech Oy

Sykäräisentie 1498

Toholampi

Puh. 0400 991036

Email: pasi@myrsky.fi

Web: www.myrsky.fi